Saturday, 2 January 2016

Cincin Akik Yaman Hitam Shaft Albad Final Color Red Blood (Code:CAYHFC038) Sold!Cincin Akik Yaman Hitam Shaft Albad Final Color Red Blood
Code: CAYHFC038
Ukuran batu: 16mm x 13mm x 7mm (anggaran)
Saiz Cincin: 20 (Ubah saiz Percuma!)
Berat Cincin: 10.487 gm (Ikatan Perak dari tanah arab)
Harga Offer: Sold!!!
Keadaan: Baik, jernih dan tiada retak atau calar. Warna amat manis dan nampak basah (berair). Batu indah dan cantik!!! Kualiti terjamin. Akik yaman asli dari bumi yaman.
Hubungi atau sms: +6017-2249219 (Ghadafi)
Whatsapp atau WeChat: +6010-2327673 (Ghadafi)
Catatan: Cincin akik yaman hitam final color red blood amat sukar diperolehi. Menjadi buruan peminat akik di tanah arab kepada sesiapa yang mengetahuinya. Permata Akik memang cantik dan dalam kategori "RARE". Keindahan akik yaman yang asli dari bumi yaman hanya mampu dilihat dan dirasai oleh pemilik atau pemakainya sahaja. Indah, unik dan cantik hanya mampu dikatakan. Warna red blood @ merah darah hanya akan kelihatan apabila disuluh dengan cahaya yang terang. Final color bermaksud ton no.10 dan akan kelihatan warna hitam walaupun di bawah cahaya matahari. Warna asal adalah hitam biji kopi. Admin nilai ton warna dari no.1 hingga no.10. Semakin gelap semakin tinggi harganya. Setiap akik yaman mempunyai ton warna tersendiri. Akik yaman adalah batu yang berkah/berkat. Sekiranya Berminat, Sila hubungi admin. Terima kasih.
- Terima kasih tuan.

No comments:

Post a Comment