Saturday, 4 July 2015

Cincin Akik Yaman Hitam Sulaiman Shaft Alabd FC Red Blood (Code:CAYHFC032) Sold!!!Cincin Akik Yaman Hitam Sulaiman Final Color Red Blood @ Shaft Alabd!
Code: CAYHFC032
Ukuran batu: 22mm x 18mm x 9mm (anggaran)
Saiz Cincin: 14 (Ubah saiz Percuma!)
Berat Cincin: 14.00 gm (Ikatan Perak dari tanah arab)
Offer Terbaik: Sold!!!
Keadaan: Baik, jernih dan tiada retak atau calar. Warna amat manis dan nampak basah (berair). Batu tebal dan cantik!!! Kualiti terjamin. Akik yaman asli dari bumi yaman.
Hubungi atau sms: +6017-2249219 (Ghadafi)
Whatsapp atau WeChat: +6010-2327673 (Ghadafi)
Catatan: Cincin akik yaman hitam final color red blood sulaiman lurus amat sukar diperolehi. Menjadi buruan peminat akik di tanah arab kepada sesiapa yang mengetahuinya. Permata Akik memang cantik dan dalam kategori "RARE". Ianya kelihatan lagi cantik dari dalam gambar apabila dilihat dari jarak dekat. Keindahan akik yaman yang asli dari bumi yaman hanya mampu dilihat dan dirasai oleh pemilik atau pemakainya sahaja. Indah, unik dan cantik hanya mampu dikatakan. Warna red blood dan gambaran seperti alur air / jalan hanya akan kelihatan apabila disuluh dengan cahaya yang terang. Final color bermaksud ton no.10. Warna asal adalah hitam biji kopi. Admin nilai ton warna dari no.1 hingga no.10. Semakin gelap semakin tinggi harganya. Setiap akik yaman mempunyai ton warna tersendiri. Akik yaman adalah batu yang berkah/berkat. Sekiranya Berminat, Sila hubungi admin. Terima kasih.
- Terima kasih tuan!!!(COD!)

2 comments:

  1. Replies
    1. Maaf tuan. Ianya telah di jual. Sekiranya berminat, InShaAllah saya akan bawa masuk lagi. Sila hubungi saya melalui whatsapp di talian +60102327673 ghadafi.

      Delete