Friday, 15 January 2016

Akik Yaman Huruf Lam Alif Semulajadi (Code: AYT010) Available!Akik Yaman Huruf Lam Alif Semulajadi!!!! (Koleksi Peribadi!)
Code: AYT010
Ukuran: 15mm x 11mm x 5mm (anggaran)
Berat: 8.00 carat
Harga Penghabisan stok: RM1,000.00 shj (Koleksi Peribadi!)
Keadaan: Baik, jernih dan tiada retak atau calar. Warna amat manis dan nampak basah (berair). Kualiti terjamin. Akik asli dari bumi yaman.
Hubungi atau sms: +6017-2249219 (Ghadafi)
Whatsapp atau WeChat: +6010-2327673 (Ghadafi)
Catatan: Akik yaman Huruf Lam Alif semulajadi amat sukar diperolehi. Huruf Lam Alif yang terbentuk secara semulajadi dapat di lihat pada permukaan batu. Ianya menunjukkan Kebesaran Allah SWT. Subahanallah!!! Begitu indah ciptaan Allah. Keindahan akik yaman Huruf Lam Alif semulajadi yang asli dari bumi yaman hanya mampu dilihat dan dirasai oleh pemilik atau pemakainya sahaja. Harga pasaran akik yaman yang mempunyai Huruf Lam Alif semulajadi dinilai dari segi perkataan yang terbentuk dan lain2. Semakian jelas perkataan terbentuk semakin tinggi harganya. Indah, unik dan cantik hanya mampu dikatakan. Setiap akik yaman mempunyai ton warna. Antara huruf2 Jawi yang di cari dan di minati oleh peminat yang mengetahuinya. Akik yaman adalah batu yang berkah/berkat. Sekiranya berminat, sila beritahu admin. In Shaa Allah harga boleh bincang dan dikurangkan pada yang benar2 berminat. Terima kasih.

1 comment: