Wednesday, 3 June 2015

Akik Yaman Kalimah "Allah" Semulajadi (Code:AYT007) Sold!!!Akik Yaman Kalimah “Allah” Semulajadi!!!!
Code: AYT007
Ukuran: 17mm x 14mm x 6mm (anggaran)
Berat: 10.00 carat
Offer terbaik: Sold!!!
Keadaan: Baik, jernih dan tiada retak atau calar. Warna amat manis dan nampak basah (berair). Kualiti terjamin. Akik asli dari bumi yaman.
Hubungi atau sms: +6017-2249219 (Ghadafi)
Whatsapp atau WeChat: +6010-2327673 (Ghadafi)
Catatan: Akik yaman Kalimah Allah semulajadi amat sukar diperolehi. Kalimah Allah yang terbentuk secara semulajadi dapat di lihat pada permukaan batu. Ianya menunjukkan Kebesaran Allah SWT. Kalimah Allah ada di mana sahaja termasuk pada Akik yaman yang asli dari bumi Yaman. Subahanallah!!! Begitu indah ciptaan Allah. Keindahan akik yaman Kalimah Allah semulajadi yang asli dari bumi yaman hanya mampu dilihat dan dirasai oleh pemilik atau pemakainya sahaja. Harga pasaran akik yaman yang mempunyai Kalimah Allah semulajadi dinilai dari segi perkataan yang terbentuk dan lain2. Semakian jelas perkataan terbentuk semakin tinggi harganya. Indah, unik dan cantik hanya mampu dikatakan. Setiap akik yaman mempunyai ton warna. Akik yaman adalah batu yang berkah/berkat. Sekiranya berminat, sila beritahu admin. In Shaa Allah harga boleh bincang dan dikurangkan pada yang benar2 berminat. Terima kasih.
Nasihat: Berhati2 kerana terdapat juga batu yang dibuat kalimah menggunakan teknik laser dengan tujuan untuk menipu pembeli. Perkara ini banyak berlaku di tanah arab. Ianya amat membimbangkan penjual dan collector akik yaman yang asli dari bumi yaman.
- Terima kasih tuan!!! 

1 comment: